SKOLEN

NORSKE NETTKURS er en nettbasert skole med hovedfokus på kursing innen kreative fag.​ Vi er opptatt av å tilby nettkurs av god kvalitet, med et sunt fokus innenfor de ulike temaene. Vi er opptatt av hvordan du kan skape noe nytt med miljøbevisst tenking. I alle kurs vil du også få support direkte fra din kursholder under kursperioden. Kursene foregår via en egen kursplattform der du vil få presentert de ulike leksjonene i form av videoer og slides. De fleste kursene inneholder også oppgaver, sjekklister og nyttige dokumenter.

Det første kurset ble til våren 2016 og har siden oppstart hatt over 250 elever i alle aldre og nivåer.

Kursene er tilrettelagt slik at alle skal kunne forstå innholdet. 


KURSHOLDER

Manuela Hardy

- Kursholder i interiørdesign

- Kursholder i maling med akryl

- Kursholder i kreative prosesser

- Kursholder i boligstyling

Manuela er utdannet arkitekt og interiørkonsulent. Hun jobber for seg selv som arkitekt i mh-arkitektur.no. Hun har skrevet om interiør på bloggen hennes siden 2010, manuelahardy.no, hun går også under navnet Mrs. Hardy. Manuela har også holdt kurs og foredrag med bl. a. Aftenbladet. I det første nettkurset "interiørdesign", lærer hun deg hvordan du får en rød tråd hjemme. Malekurset er for deg som ønsker å lære hennes mest brukte teknikker, hun har også holdt kunstutstillinger i Stavanger, Sandnes og Oslo.

Det nyeste kurset handler om boligstyling og er nyttig for alle som ønsker å jobbe som boligstylist, eller ønsker å vite hvordan man kan få det pent hjemme.

150 pix mh A28F2073.jpg

© 2019 NORSKENETTKURS