top of page
FINAL_Ovrevollen_interior_06_fix1.jpg

SKOLEN

NORSKE NETTKURS er en nettbasert skole med hovedfokus på kursing innen kreative fag.​ Vi er opptatt av å tilby nettkurs av god kvalitet, med et sunt fokus innenfor de ulike temaene. Vi er opptatt av hvordan du kan skape noe nytt med miljøbevisst tenking. I alle kurs vil du også få support direkte fra din kursholder under kursperioden. Kursene foregår via en egen kursplattform der du vil få presentert de ulike leksjonene i form av videoer og slides. De fleste kursene inneholder også oppgaver, sjekklister og nyttige dokumenter.

Det første kurset ble til våren 2016 og har siden oppstart hatt over 350 elever i alle aldre og nivåer.

Kursene er tilrettelagt slik at alle skal kunne forstå innholdet. 


KURSHOLDER og OPPSTARTER

Manuela Hardy

Manuela er utdannet arkitekt og interiørkonsulent. Hun jobber for seg selv som arkitekt i mh-arkitektur.no. Hun har skrevet om interiør på bloggen hennes siden 2010, manuelahardy.no, hun går også under navnet Mrs. Hardy. Manuela har også holdt kurs og foredrag med bl. a. Aftenbladet. I det første nettkurset "interiørdesign", lærer hun deg hvordan du får en rød tråd hjemme. Malekurset er for deg som ønsker å lære hennes mest brukte teknikker, hun har også holdt kunstutstillinger i Stavanger, Sandnes og Oslo.

Det nyeste kurset handler om boligstyling og er nyttig for alle som ønsker å jobbe som boligstylist, eller ønsker å vite hvordan man kan få et vakkert og gjennomført interiør.

sa.png
Aftenbladet_19622017.gif
logo-2.png
xlogo.png.pagespeed.ic.JbM4oQkoky.png
150 pix mh A28F2073.jpg
bottom of page