top of page

Drømmer du om å jobbe med interiør? 
Slik blir du rå på interiør!

Norske Nettkurs tilbyr kurs av høy kvalitet innen kreative fag. Kursene vektlegger konkrete temaer i kunst- og designfag som formidles på en lettforståelige måte. Alle kursene har fleksibel varighet og foregår på nett. Du velger selv hvor lang tid du ønsker å bruke på kursene. Gjennom hele kursperioden vil du ha mulighet til å få direkte tilbakemelding fra kursholder.

Gratis

I tvil? Vi har noen gratiskurs.
Klikk her for
å finne ut mer ;)

 

Kampanje- tilbud!

Begge kurs:
(interiørkurs + boligstylingkurs) 2990.-
 

(ord. totalt: 7500.-)

Klikk her for mer info!

Interiørkurs

 

Interiørkurset passer både for deg som ønsker å jobbe med interiørdesign, om du ønsker å pusse opp hjemme eller om du bare vil lære om faget. Kurset er nettbasert og varer i 8 uker, men du kan ta det hvor og når du vil. Når du kjøper kurset er det tilgjengelig i 12 måneder og du kan se alle forelesninger så mange ganger du vil. På den måten kan du lære sånn det passer deg og når du har tid. 

 

Interiørkurset består av 8 moduler:

FINAL_Storevighammaren_Berglyng_02.jpg

1- Kartlegging
og behov

Det første du kommer til å lære er å kartlegge dine (eller andres) behov og ønsker. Dette vil fungere som en "mal" for deg som du vil dra stor nytte av. Alle nødvendige sjekklister får du også.

Image by Kelly Sikkema

2 - Tegning og møblering

I denne biten vil du lære deg grunnleggende prinsipper for hvordan du leser og selv tegner en plantegning, både for hånd og enkelt digitalt. Dette er kanskje ditt viktigste verktøy under en innredningsprosess. Du vil også lære om soneinndeling, møblering og arealdisponering. I tillegg vil du lære om andre nyttige tegningstyper.

FINAL_Floite_interior_05_fix1.jpeg

3 - Finn stilen!

I denne modulen vil du lære om ulike typer stiler, slik at du enklere kan finne din egen stil, og dyrke den videre. Det er spennende å eksperimentere med stiler og uventede komboer!

Image by Christina Rumpf

4 - Farge

Denne uken vil du lære mer om farger og fargepsykologi, slik at du kan skape harmoni, lunhet eller spenning i et hjem. Din kunnskap er ditt verktøy!

Image by Markus Winkler

5 - Materialvalg

I denne modulen vil du få kunnskap om ulike materialer. Dette vil hjelpe deg å velge rett, selv om du synes det er vanskelig. Du vil også lære om fordelene ved å bruke ekte materialer og tenke bærekraftig.

Black Lamp

6 - Belysning og avskjerming

Denne uken vil du lære noen undervurderte tips og triks til å utnytte lyset, slik at hjemmet du innreder vil få en optimal fremtoning.

FINAL_HomeNorway_03.jpg

7 - Styling og veggkunst

Her vil du lære noen grunnleggende stylingtips og plassering av veggkunst. Dette vil være spesielt nyttig for deg som ønsker å bli bedre på styling. Her får du tipsene som vil være interiørets "prikken over i`en" . Du vil også lære om komposisjon.

FINAL_Ovrevollen_interior_05_fix2.jpg

8 - Fremdrift, interiørfoto og instagram

I den siste modulen vil du lære deg å lage en fremdriftsplan slik at du har full kontroll over prosessen. Vi skal også se på budsjettering og dokumentering. Jeg har også spart en bonus til finalen, hvordan ta gode bilder til instagram og blogg, eller bare til personlig bruk.

 

 

Etter bestått kurs vil du motta kursbevis i PDF.

 

Høres det spennende ut? Les mer og bestill kurset her:

 

 


FINAL_Engelsvoll-house_interior_04 kopi.jpg
FINAL_Engelsvoll-house_interior_03 kopi.jpg

Boligstyling

 

Ønsker du å gjøre et dypdykk i boligstyling, design og interiør, eller drømmer du om å jobbe i bransjen? Da er dette kurset for deg. Kurset i boligstyling gir deg faglig tyngde og et kreativt påfyll i hverdagen. 

 

Dette kurset består av 4 moduler:

 

FINAL_Storevighammaren_Berglyng_02.jpg

1- Befaringen og behovet

Først tar vi for oss gangen i et kundebesøk og hvor veien går videre derfra. Du kommer til å lære å lage en rapport, og får alle nødvendige sjekklister for dette.

Image by Kelly Sikkema

2 - Fallgruver
ved styling

I denne biten vil du lære deg hvordan du unngår å trø feil når det kommer til styling, og hva du må fokusere på for å skape et godt resultat.

Image by Markus Winkler

3 - Hvordan skape helhet

I denne biten vil du lære deg hvordan du unngår å trø feil når det kommer til styling, og hva du må fokusere på for å skape et godt resultat.

Black Lamp

4 - Gjennomgang av en styling + sluttoppgave

Til slutt går vi gjennom en delstyling der du får med deg hele prosessen, trinn for trinn. Det følger med en oppgave for denne delen. Alle som ønsker kan levere inn sluttoppgaven for tilbakemelding og kursbevis.

Etter bestått kurs vil du motta kursbevis i PDF. 

 

Høres det spennende ut? Les mer og bestill kurset her:

FINAL_KM19_interior_05.jpg

Kampanje- tilbud!

Begge kurs: 2990.-
 

(ord. totalt: 7500.-)

Klikk her for mer info!

Gratis

I tvil? Vi har noen gratiskurs. Klikk her for å finne ut mer ;)
 

FINAL_KM19_interior_01.jpg

Kursholder:
Manuela Hardy

Kursene ledes av arkitekt Manuela Hardy. Manuela har bred erfaring innen arkitektur, interiørdesign og -styling. Hun har skrevet en godt lest interiørblogg og har hatt flere kunstutstillinger. Manuela er basert i Sandnes/Stavanger og driver i dag sin egen arkitektbedrift der hun spesialiserer seg på tegning av eneboliger, hytter og konseptutvikling. 

_DSC0329.jpeg
bottom of page